Over ons

Zet jij graag iemand in de bloemetjes? Of hou je zelf erg van bloemen en planten? Dan ben je bij ons, Bloemen Karine te Herent, aan het juiste adres. Je kan kiezen uit een ruim assortiment uiterst verse snijbloemen, kamer- en bloeiende planten in alle kleuren, soorten en maten. Je vindt er vast en zeker het perfecte cadeau voor elke gelegenheid, van verjaardag tot geboorte, van Kerstmis en Valentijn tot Pasen. Want een bloemetje, dat doet altijd deugd.

We stellen met plezier een mooi boeket voor je samen, volledig naar jouw wensen. Ook voor bruidswerk en grafwerk kan je bij ons terecht. Bovendien vind je in de aanpalende serre in de lente een grote keuze aan éénjarige buitenplanten voor tuin, border en bloembak. Met Allerheiligen kan je er Chrysanten komen kiezen. Kom zeker langs om onze winkel in Herent te ontdekken.

 

Geschiedenis

Al meer dan 40 jaar staan Johan Rommelaere en zijn echtgenote Sonja Castermans in voor het aanleveren van kwalitatieve bloemen en planten in het centrum van Herent.

In 1978 nam Johan de zaak ‘Bloemen Karine’ over. De winkel was toen nog gevestigd op de Oude Mechelsesteenweg, vlakbij het huidige Bpost kantoor. De vorige eigenaar stond er op dat de naam “Bloemen Karine” werd behouden en zo geschiedde ook.

Ook na de verhuis naar de Oud-Strijdersstraat in 1986 is de naam behouden gebleven.

Ondertussen is Bloemen Karine meer dan een gevestigde waarde geworden in Herent centrum.